10.2.12

Even een 'feel good' momentje

Toen ik vandaag bij de statistieken van mijn blog keek, zag ik dat veel van mijn pageviews via Google binnenkomen. Dit vind ik eigenlijk heel postitief, want dat betekent dat mijn blog goed vindbaar is. Stiekem ben ik hier toch wel heel erg trots op. Want zodra ik zelf ging Googlen op termen die bij mijn statistieken stonden, stond ik niet alleen op pagina 1 van Google, mijn blog stond zelfs helemaal bovenaan de zoeklijst! Ik weet helemaal niet of jullie dit interessant vinden om te lezen, haha. Maar ik was even trots op mijn blog, en werd blij van het feit dat mijn blog bovenaan op pagina één staat van Google!
klik op de foto om hem groter te maken, hierbij de Google pagina, waarbij ik bovenaan sta!

Mensen die gegoogled hebben op Katy Perry Candyland jurkje, komen dus bijna direct op mijn blog terecht. Hoe cool is dat!


3 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn