14.2.12

30 days challenge, day 7: Something that makes me happy.

Hier is dan eindelijk weer is een artikel voor de 30 days challenge. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze hele challenge eigenlijk een beetje vergeten was. Dus ik hoop dat jullie mij dit kunnen vergeven.

Ik vind deze challenge moeilijk te beantwoorden. Niet omdat ik geen antwoord weet op 'iets waar ik blij van word', maar omdat ik juist van heel veel dingen blij word, en ik dus nu niet zo goed kan kiezen waar ik het meest blij van word. 


Ik word blij van...
 1. Lachen met mijn vriendinnen
 2. Gek doen met vriendinnen
 3. Samen in slaap vallen met mijn vriend
 4. Ook van samen wakker worden met mijn vriend
 5. Ik word eigenlijk gewoon blij van mijn vriend en alles dat hij doet
 6. Als mijn vriend zegt dat hij van me houdt
 7. Van mijn hondje die me altijd vrolijk begroet als ik thuis kom
 8. Dansen
 9. Puppy's en kittens
 10. Aardbeien
 11. De zon
 12. De zomer
 13. Het boeken van de zomervakantie
 14. Het kopen van nieuwe schoenen
 15. Het kopen van een nieuwe tas
 16. Eigenlijk gewoon van het kopen van nieuwe spullen
 17. Ik kan heel blij worden van bloesem in bomen, gewoon omdat ik weet dat de zomer er aan begint te komen
 18. Het maken van kleding
 19. Het krijgen van complimentjes over mijn zelfgemaakte kleding
 20. Veel van de afbeeldingen die zijn te vinden op 9gag.com
 21. Het aantal pageviews van mijn blog
 22. Soms word ik blij van even (een beetje te) hard rijden met de auto
 23. Rijden op de quad van mijn vriend
 24. Uitslapen
 25. Crossen door de bossen op een paard
 26. De geur van versgebakken koekjes of cake
 27. Een voldoende voor mijn schoolopdrachten
 28. Vakantie
 29. Het krijgen van mijn salaris (of ander geld)
 30. Jarig zijn
En zo kan ik nog wel even door gaan, haha. Zoals jullie zien, ik kan van heel veel dingen een blij of gelukkig gevoel krijgen. 4 opmerkingen:

 1. Superleuke lijst, van de meeste dingen word ik ook wel blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen dat je ook van de kleine dingen blij word! ik snap dat je de challennege vergeet ;) ik heb er ook 1 klaar staan en dan ben ik zo druk met andere berichten en dan schiet de challenge er bij in.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn