2.1.12

#OOTD: NYE: the roaring 20's

First of all, HAPPY NEW YEAR EVERYONE! I wish you all the best for 2012!

This NYE, I went to a party with my friends. It was not a normal NYE party, it was themed: the roaring 20's. I actually really love the clothes designed in the 20's. That made me really excited about dressing up for this party. Click read more to see pictures of my NYE outfit!

~~~~~~~~

Ten eerste, GELUKKIG NIEUWJAAR ALLEMAAL! Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe voor 2012!

Dit jaar ben ik op nieuwjaarsavond naar een feestje geweest. Het was geen standaard oud en nieuw feestje, het feestje had als thema: the roaring twenties. Ik ben echt verliefd op de mode uit de jaren 20, dus ik had echt zin om een outfit bij elkaar te zoeken voor dit feest! Klik op 'lees meer' om foto's te zien van mij nieuwjaarsavond outfit!On NYE I wore this awesome dress I borrowed from my boyfriends mother. I love the layers on the dress and I love the sheer fabric on top of the dress. 
------
Op nieuwjaarsavond droeg ik dit geweldige jurkje dat ik mocht lenen van de moeder van mijn vriend. Ik hou van alle laagjes op het jurkje en ik vind het doorschijnende stofje bovenaan het jurkje erg leuk!

In the 20's, woman wore loads of make-up. For NYE I gave myself a total 20's make up look. I had smokey eyes, red lipstick and I wore some blusher. 
-----
In de jaren '20 droegen vrouwen veel make up. Voor nieuwjaarsavond heb ik mezelf een jaren '20 make-up look gegeven. Mijn ogen waren opgemaakt met smokey eyes, ik droeg rode lippenstift en ik droeg wat blusher. 
And last but not least, a few party pictures of me and my amazing friends. I had a great time with you guys!
----
Ten slotte nog wat fotos met mij en mijn allerliefste vriendinnen. Het was geweldig met jullie meiden!

And sometimes, me and my friends can act really crazy.
-----
Soms kunnen wij met z'n vieren nogal gestoord doen.
2 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn