5.1.12

Changing my blog!

Sinds mijn blog online is gegaan, zijn er in de loop der tijd al diverse dingen veranderd. Zo begon mijn blog als een Engelstalige blog. Na verschillende reacties van mensen die mijn blog niet konden lezen, omdat ze niet zo goed waren in Engels, heb ik mijn blog aangepast tot een tweetalige blog.

Nu mijn blog tweetalig is, krijg ik verschillende reacties. Er zijn een aantal mensen die het juist ontzettend fijn vinden dat mijn blog in twee talen te lezen is. Echter zijn er ook verschillende mensen die zeggen dat mijn blog, juist door tweetalig te schrijven, onoverzichterlijker is geworden. Ik moet eerlijk toegeven, dat het schrijven in twee verschillende talen best veel tijd kost, waardoor ik niet altijd tijd heb om regelmatig een artikel online te zetten. Omdat ik toch graag regelmatig nieuwe dingen wil posten, heb ik besloten om mijn blog voortaan Nederlandstalig te schrijven.

Spreek je geen Nederlands? Geen probleem. Ik heb voor alle buitenlandse bezoekers op mijn blog een translator toegevoegd. Ik geef toe dat de vertalingen van deze translator vaak totaal niet kloppen, de zinsbouw is lelijk en verschillende woorden worden verkeerd vertaald. Maar voor mij is dat de beste optie om er voor te zorgen dat mijn blog ook voor alle buitenlandse lezers nog bereikbaar blijft. 

Voorbeeldje van de fantastische vertalingen van Google translate, klik op de afbeelding om hem te vergroten!


Wat vinden jullie van deze verandering? Vinden jullie het zonde dat mijn blog voortaan Nederlandstalig geschreven is of vinden jullie dit juist fijn? 

Liefs Carlijn

1 opmerking:

 1. Hey lieve ex-followers!

  Dit bericht is NIET bedoeld als spam.

  Vanavond is door een fout van Google mijn blog Hersenspinsels (www.nickyvivienroding.blogspot.com) verwijderd ,en ik kon hem niet meer terugkrijgen. Naast al mijn posts en de blog zelf ben ik ook al mijn comments en followers kwijt. Ik wil jou als ex-follower heel erg bedanken voor de tijd dat je me gevolgd hebt op mijn blog.

  Mijn blogger account bestaat nog, wat inhoud dat ik je nog gewoon volg. Nu wou ik vragen -als je nog steeds wel interesse hebt hoor!- mijn blog eventueel opnieuw te volgen nu ik weer verder ga onder een nieuwe url? De url is; http://nickyvivien.blogspot.com
  Het spijt me echt dat ik je zo wanhopig lastig val, ik baal gewoon erg dat ik alles kwijt ben.
  Nogmaals bedankt voor de tijd dat je me hebt gevolgd!

  Groetjes,
  Nicky
  http://nickyvivien.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn