10.1.12

30 days challenge day 1: let me introduce myself.

Zoals je op de pagina '30 days challenge' kan lezen, ben ik gestart met de 30 days challenge. Het leek me erg leuk om hier aan mee te doen, aangezien ik jullie graag kennis wil laten maken met het meisje achter deze blog.

Ik ben Carlijn van Roosmalen. Ik ben geboren op 1 juli 1990 in een klein plaatsje in Brabant, waar ik nu al ruim 21 jaar woon.
Ik als klein meisje, cadeautjes uitpakken.
Mijn grootste passie is het zelf maken van kleding. Helaas heb ik hier, door drukte op school en op mijn werk, amper tijd voor. Ik hoop ooit in de toekomst mijn eigen winkeltje te kunnen openen. Tot die tijd blijf ik lekker knutselen met mijn zelfgemaakte kleding.
Een aantal van mijn zelfgemaakte kledingstukken. 
Hoe ziet mijn gemiddelde week er uit? Om eerlijk te zijn, heb ik iedere week eigenlijk een hele standaard week. Ik werk 32 uur in de week op het hoofdkantoor van een grote modeketen. Ik werk hierbij op de marketingafdeling. Naast mijn werk, ga ik 8 uur in de week naar school. Ik volg de opleiding Small Bussiness en Retail Management aan de Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch. Naast de 8 uur in de week die ik naar school ga, is het de bedoeling dat ik thuis nog veel tijd besteed aan zelfstudie. Echter heb ik een concentratievermogen van 0,0. Wat vaak betekent dat ik mijn blog, Facebook, Twitter, enz, toch nét iets belangrijker vind dan alle opdrachten voor school. Naast school en werk, sport ik ongeveer 4x per week. Ik dans iedere dinsdag en ik fitness iedere maandag, woensdag en zaterdag. Als ik energie over heb, wil ik ook nog wel is op donderdagen gaan fitnessen.

Maar waar ik iedere week het meeste naar uitkijk, dat zijn de weekenden. Ik ben gek op stappen, en ga dan ook het liefst ieder weekend uit. Ik ben het meeste te vinden op Stratumseind in Eindhoven. Ik heb samen met één van mijn lieve vriendinnen de gekke gewoonte gekregen om na het stappen nog een uur of langer na te kletsen voor de open haard. Lekker warm, onder een dekentje. Daarnaast heb ik een enorme liefde voor festivals. Ik hou van de sfeer, de mensen, het mooie weer. Ik kan niet wachten tot het festivalseizoen weer gaat beginnen. Naast mijn lieve vriendinnen, vind ik het heerlijk om om bij mijn vriend te zijn, een filmpje kijken, op stap gaan, schaatsen, terrassen. Het maakt me allemaal niet uit, ik word al blij als ik lekker bij hem kan zijn.
Ik samen met een vriendin op 7th Sunday (festival).
10 facts about me
 1. Ik heb een grote verslaving aan aardbeien. Het is jammer dat aardbeien in deze tijd van het jaar zo duur zijn, het liefst zou ik elke dag een bak aardbeien leeg willen eten.
 2. Ik barst nog steeds in tranen uit bij verschillende kinderfilms zoals the Lion King, Frank en Frey en Bambi.
 3. Ik ben een enorme kluns. Dit betekent dat ik regelmatig met mijn schouders tegen kozijnen aanloop, dat ik struikel over een stoeptegel die wat uitsteekt, dat ik op de raarste momenten ineens om kan vallen of tegen dingen aan kan lopen en dat ik het altijd voor elkaar krijg om mijn spullen kwijt te raken of kapot laat vallen.
 4. Ik heb een ongezonde verslaving aan schoenen. Ik heb op dit moment zo'n 50 paar schoenen, en alsnog komt het regelmatig voor dat ik geen leuke schoenen kan vinden bij mijn outfits. 
 5. Naast mijn verslaving aan het kopen van schoenen ben ik ook enorm verslaafd aan het kopen van tassen. Mijn favoriete tas is mijn knock of Mulberry Alexa bag die ik heb gekocht in Istanbul. Deze tas sleep ik echt bijna overal naar toe. 
 6. Ik ben echt een mega chaoot. Ik ben altijd alles kwijt en ik maak overal een puinzooi van. Mijn slaapkamer ziet er regelmatig uit alsof er zojuist een bom in is ontploft. 
 7. Ik kan geen seconde zonder muziek in de bus zitten. Wanneer ik zonder muziek in de bus zit, ga ik me ergeren aan alle andere mensen in de bus. De één ademt net iets te hard, de ander heeft z'n muziek net zo hard staan dat ik heel de tijd irritante geluidjes hoor, maar net niet hard genoeg dat ik het hele liedje mee kan luisteren.
 8. Ik kan absoluut niet tegen verrassingen. Ik ben veel te nieuwsgierig en blijf vaak net zo lang bij mensen zeuren totdat ik weet wat ik ga krijgen. Vaak heb ik achteraf spijt, omdat ik daardoor regelmatig verschillende verrassingen verpest.
 9. Ik ben nog steeds regelmatig bang in het donker. Als ik 's nachts naar de WC moet sprint ik meestal terug naar bed alsof mijn leven er vanaf hangt. Zodra ik lekker warm onder mijn dekentjes lig, voel ik me pas weer veilig. 
 10. Ik vind het nog steeds leuk, ondanks dat ik 21 ben, om sommige programma's op Nickelodeon te kijken. 

Nou, dat was wat informatie over mij, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Wil je nog meer over mij weten, heb je vragen? Stel ze gerust!

7 opmerkingen:

 1. Wat knap dat je zelf kleding kan maken!
  En wat een leuke feitjes over jezelf.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke bericht, heb je een lijstje met die 30 dagen challenge =o wil het ook op mijn blog gaan doen
  http://2012amanda.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat rokje wat je hebt gemaakt is echt leuk! Ik ga je blog in de gaten houden, hoop dat het je lukt met die 30 dagen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief vriendinnetje van me..
  Waar blijft dag 2 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor alle leuke reacties! Sorry dat ik nog geen nieuw artikel heb gepost, ben weer behoorlijk druk geweest! Vanavond moet het zeker lukken om iets nieuws te typen, dan zal dus day 2 verschijnen!

  Liefs Carlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Door je nieuwe domein, lees ik nu dingen die ik nooit eerder heb gezien, kei leuk! Ik blijf nog ff doorlezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn