23.1.12

30 days challenge day 4: je favoriete plek

Het wordt weer tijd dat ik mijn excuses aanbied aan jullie. Ik wilde echt proberen om iedere dag een berichtje te posten. Ik heb het dit weekend alleen zo ontzettend druk gehad (wel heel gezellig druk). Dus ik heb niet één keer achter mijn laptop gezeten. Dus vandaar, een verlate dag 4 van de 30 days challenge, ik hoop dat jullie mij dit kunnen vergeven, haha!

bron: we heart it
Toen ik deze challenge zag, schoten mij eigenlijk meteen twee plekken te binnen. Het zijn misschien een beetje rare plekken, maar toch denk ik dat deze plekken wel écht tot mijn favoriete plekken behoren.
Mijn favoriete plek is geen speciaal plekje in een park, of een lekkere stoel in de tuin, nee mijn favoriete plek, dat is toch écht mijn bed. Ik hou echt enorm van slapen, als het zou kunnen, zou ik de hele dag in bed kunnen liggen. Maar aangezien ik er 4 dagen in de week om 6 uur uit moet, en twee dagen in de week om 8 uur, zie ik mijn bed helaas minder vaak dan ik zelf zou willen. Behalve mijn bed, is mijn bed tegelijkertijd ook mijn bank. Ik hou er van om 's avonds lekker met een mok warme chocolademelk (mét slagroom) op mijn bank te kruipen, tussen al mijn kussens, om lekker een boekje te lezen of een filmpje te kijken. Of om mijn vaste series te volgen. Kortom, mijn bed/bank is toch duidelijk één van mijn favoriete plekken.

bron: we heart it
Mijn tweede favoriete plek is misschien een beetje raar of apart, het is in principe ook niet echt een plek, haha. Ik ben echt een koukleum, en vind het daarom heerlijk om lekker tegen mijn vriend aan te kruipen. Mijn favoriete plek is misschien een beetje lastig uit te leggen. Maar ik kan het fijnste slapen, als ik lekker met mijn hoofd op de borst van mijn vriend slaap (plaatje F op onderstaande afbeelding). Zoals ik al zei, het is niet écht een "plek", maar toch is dit wel één van mijn favoriete plekjes. Wanneer ik daar lig, voel ik me gelukkig, op mijn gemak.Wat is jouw favoriete plek?

1 opmerking:

  1. Oooeeh, ik hou ook heel erg van mijn bed! Daar kan ik heel lang in blijven liggen hihi, maar wie nou niet! Leuke post dit.X

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn