18.1.12

30 days challenge day 3: wishlist items

Ik moet eerlijk toegeven dat ik meestal een enorme wishlist heb. Ik heb een periode gehad dat ik écht alles kocht dat ik leuk vond. Helaas was mijn portemonnee hier niet zo blij mee, en hield ik aan het einde van mijn geld altijd een groot stuk maand over. Op dit moment ben ik hard aan het sparen voor mijn eigen auto'tje. Dit betekent dat ik extra zuinig moet doen met mijn aankopen, ik wil namelijk zo veel mogelijk geld opzij kunnen zetten voor mijn auto. Ondanks dat ik extra zuinig moet doen, heb ik zoals gewoonlijk wel een enorme wishlist. Helaas denk ik dat ik veel van deze items niet kan gaan kopen. Of ik moet het sparen voor de auto opgeven, en dat is iets dat ik zeker niet ga doen.


1. Auto
Een duidelijke nummer 1 op mijn lijstje is toch echt mijn auto. Ofja, mijn auto, ik moet eerst zorgen dat ik al het geld bij elkaar heb om een auto te kopen. Ik ben nu zo'n 4 maanden bezig met sparen, en ik verwacht dat ik nog ongeveer 10 maanden moet sparen totdat ik mijn auto helemaal bij elkaar gespaard heb. Wat voor auto ik wil? Nog geen idee! Ik vind heel veel verschillende modellen mooi. De enige eisen die ik heb aan een auto is dat hij zuinig moet zijn, zodat ik iedere maand zo min mogelijk kwijt ben aan mijn auto. Daarnaast moet de auto er natuurlijk leuk uit zien. Een paar modellen die ik op het oog heb zijn de Toyota Yaris (nieuwe model), Seat Ibiza, Seat Leon, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Suzuki Alto, Suzuki Swift. Zoals je ziet, best veel verschillende auto's die mijn interesse wekken. Zodra ik ongeveer €4000,- gespaard heb ga ik serieus op autojacht, en hoop ik mijn auto te kunnen kopen. Tot nu toe spreekt de Suzuki Swift mij het meeste aan. Ik wil al ongeveer mijn hele leven een Mini Cooper, en ik vind dat de Suzuki Swift hier wel iets van wegheeft.

2. MacBook Pro of de iMac
Omdat ik later een eigen bedrijf wil beginnen, en ik vaak bezig ben met programma's van Adobe (Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, etc), zou ik heel graag een MacBook Pro of iMac willen. Natuurlijk heeft mijn auto voorang, en ga ik sowieso eerst zorgen dat ik die helemaal bij elkaar gespaard heb. Maar dit staat zeker op mijn wishlist. Ik kan op dit moment nog niet zo goed kiezen of ik dan de MacBook Pro zou willen, wat gemakkelijker is, omdat je die natuurlijk overal mee naartoe kan nemen, of de iMac, omdat ik het gevoel heb dat ik hier gemakkelijker mee kan werken dan met een laptop. Maarja, keep on dreaming. Voordat ik dit bij elkaar gespaard heb ben ik waarschijnlijk alweer zo'n 2 jaar verder.

3. Miss Dior Cherie
Ik ben gek op parfums. Ieder jaar krijg ik van mijn broertje een nieuwe parfum cadeau. Daarnaast heb ik met kerst van mijn vriend 'D&G the one' gekregen. Mijn favoriete geurtje op dit moment. Naast mijn D&G geurtje heb ik nog vier andere geurtjes waar ik echt gek op ben. Lolita Lempica, Scarlett van Cacharel, Princess van Vera Wang en Miss Dior Cherie. Alle eerder genoemde geuren heb ik in bezit, behalve Miss Dior Cherie. Dus deze parfum staat zeker nog op mijn wishlist.

4. Schoenen, schoenen en nog is schoenen
Ook al puilt mijn schoenenkast uit van de schoenen, en heb ik helemaal geen nieuwe schoenen nodig, staan er toch wel echt schoenen op mijn wishlist. Het zijn de blauwe schoentjes van Dolcis. Ze kosten €59,95 en ze zijn te koop in de kleuren blauw, zwart, rood en beige. Mijn oog is gevallen op de blauwe versie. 20 januari krijg ik mijn salaris, ik denk dat ik dan toch maar is de Dolcis binnen ga lopen voor deze schoenen.


 5. Nieuwe collectie items van Shoeby
Omdat ik op het hoofdkantoor werk van fashionketen Shoeby, zie ik de collectie die uiteindelijk in de winkels komt te hangen vaak al een aantal maanden voordat de kleding ook echt te koop is in de winkel. Ik moet toegeven dat dit soms lastig is. Bij de collectie-presentatie van de voorjaarscollectie heb ik al vele leuke items gespot. Ik kan dus niet wachten totdat deze items te koop zijn in de winkel, zodat ik ze aan kan schaffen.


6. Mijn eigen huisdiertjes
Ik heb al eerder verteld dat wij thuis een hondje hebben. Spoekie, het liefste hondje ter wereld. Alleen wil ik al heel lang, al ongeveer mijn helen leven, een Labrador. Ik wil het allerliefst een bruine Labrador. Ik houd van dit ras. Labradors zijn zo'n ontzettend lieve honden. Daarnaast hebben ze bij mijn vriend thuis dit allerliefste poesje wonen. Simba. Ik ben echt verliefd geworden op dit katje. Elke keer als ik daar ben, en die felblauwe ogen kijken mij aan, smelt ik gewoon. Helaas zijn papa en mama koppig, en blijven ze bij hun standpunt, geen extra huisdieren. Zelfs niet als ik aanbied dat ik ALLE kosten zelf zal betalen, dat ik alle zorg draag voor dat beestje. Dus helaas, voor mijn eigen huisdiertje zal ik toch echt nog eventjes moeten wachten totdat ik op mezelf woon. Misschien dat ik na dat lieve artikel van gisteren toch wel deze lieve Simba mag hebben? Papa en mama, als jullie dit lezen, ik smeek het jullie! Haha.


Ik moet eerlijk toegeven dat dit op dit moment toch echt mijn wishlist is. Normaal wil ik altijd heeel veel spullen hebben. Maar eigenlijk heb ik op dit moment zo veel spullen, dat ik niet zo goed zou weten wat ik nog meer zou willen. Wat aan de ene kant positief is, zo houd ik mooi zo veel mogelijk geld over om opzij te zetten voor mijn auto!

Wat staat er op jullie wishlist?

7 opmerkingen:

 1. Leuke post! Ik wil ook heel graag een macbook lijkt me super fijn. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel weer :) en dat poesje! super lief!

  Ik wil ook al zó lang een hond, vervelend toch soms, die ouders haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee zeurpiet,
  Helaas wij willen geen huisdier erbij. En het artikel hoe lief ook van gisteren gaat ook niet helpen. Je moet maar lekker van onze Spoekie genieten en bij je vriend van de huisdieren daar! :) xx mama

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook supergraag een Macbook...Maarja:)
  x Leila in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist!
  Ik wil ook een huisdier
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Intussen is punt 6 van je wensenlijstje uitgekomen, je eigen katje!!!!!!! :)

  Wat is er nou veranderd dat je ouders wel overstag zijn gegaan????

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn