18.1.12

30 days challenge day 2: let me introduce my parents.

Ik moet alweer mijn excuses aanbieden aan jullie. Ik heb het de afgelopen dagen echt megadruk gehad met het leren van mijn tentamens, daardoor kwam mijn blog een beetje op de tweede plaats te staan. Maar nu ik mijn tentamens heb gemaakt, heb ik weer tijd om me vol op mijn blog te richten.

De 30 days challenge is op dit moment niet helemaal goed verlopen, tussen dag één en dag twee zit ruim een week. Daarom wil ik écht proberen, om de 30 days challenge vanaf vandaag goed aan te pakken. Dat betekent dat ik vanaf nu iedere dag een berichtje zal posten. Ik hoop dat ik het ga volhouden!

Dus nu, tijd voor dag 2 van de 30 days challenge, let me introduce my parents. Oftwel, ik stel mijn ouders voor aan jullie. Papa en mama beware, ik ga jullie overladen met complimentjes en geslijm. Gewoon omdat jullie het verdienen om ook een keer in het zonnetje gezet te worden.

Om te beginnen zal ik eerst even kort mijn ouders voorstellen. Mijn vader heet Willy van Roosmalen, hij is geboren op 30 augustus 1959 en hij is op 6 mei 1988 getrouwd met mijn moeder, Diny van Roosmalen, die geboren is op 20 november 1964. 

Natuurlijk heb ik ook wel ooit ruzie met mijn ouders, maar ik denk dat dit in ieder gezin wel ooit voorkomt. Ik moet zeggen dat ik niets te klagen heb thuis. Papa en mama staan voor me klaar wanneer nodig, en ze steunen me in alles wat ik doe. Thuis heb ik meestal discussies of ruzie's met mijn moeder. Ik denk dat dit komt doordat onze karakters heel erg op elkaar lijken, en helaas wil dat nog wel ooit is botsen. Ondanks de ruzies die we soms in huis hebben, heb ik het hartstikke fijn thuis, en ben ik hartstikke blij met mijn ouders. 

Samen met mama heb ik sinds 2007 een traditie. Ieder jaar ga ik samen met mama in de zomervakantie op citytrip. Zonder mannen, gewoon een gezellig vrouwenweekendje. De mannen (mijn vader en broertje) blijven dan thuis en houden een typisch mannenweekendje, met veel eten, films kijken, gamen, etc. Ik heb met mama de volgende steden bezocht: Barcelona, Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam en Istanbul. De bestemming van volgend jaar hebben we nog niet uitgekozen, maar het zal vast weer heel gezellig worden!
Barcelona, zomer 2007
Antwerpen, 2008
Istanbul, 2011
Waarom ik mijn ouders voor geen goud zou willen ruilen;

 • Ze staan altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig heb. Wat voor probleem ik ook heb, ik weet dat ik altijd bij ze terecht kan.
 • Ze steunen me in de dingen die ik doe en de dingen die ik kies. 
 • Ze zorgen er voor dat ik naar school kan en dat alles voor mijn studie betaald wordt.
 • Ze geven mij heel veel vrijheid in mijn doen en laten, ik mag echt heel veel van mijn ouders.
 • Zo kan ik nog wel even doorgaan, kortom; papa en mama ik hou van jullie!


Leuke weetjes over mijn ouders;
 • Papa spaart Boeddha's, hij heeft er ondertussen al ongeveer 100 bij elkaar gespaard. Hij is alleen niet bijgelovig, een paar van de Boeddha's heeft hij zelf gekocht.
 • Papa is slecht in het weggooien van spullen, wat als resultaat heeft dat onze zolder vol staat met spullen waarvan hij hoopt ze ooit nog is te kunnen gebruiken.
 • Mama heeft een soms wat vreemd gevoel voor humor. Ze lacht het hardst wanneer ze mensen ziet vallen. 
 • Mama is ontzettend koppig, net als ik, wat regelmatig zorgt voor spanningen in huis. Maar als mama dan haar excuses aanbiedt, dan meent ze deze ook wel écht. 

3 opmerkingen:

 1. Hee Meissie,

  Leuk stukje! Doet me goed om te lezen. We moeten maar eens kijken waar en wanneer we weer samen op stap gaan. Ik heb er weer zin in.
  Ik ben heel blij dat jij mijn dochter bent. Ik hou heel veel van je. Liefs en dikke kus van mama

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief stukje over je ouders! Leuke foto's ook van al die reisjes!

  Lijkt me leuk om ook met mijn moeder te gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee dani, Dan laat je dit stuk eens aan je moeder lezen! Gaat ze vast ook met je op reis! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn