5.12.11

#REVIEW: Nail-glosses from 'e.l.f.'

A few weeks ago, my niece told me about an amazing website, www.eyeslipsface.nl. The web-shop, eyeslipsface.nl, also known as e.l.f., sells lots of beauty products. And every product is super cheap! I bought lots of stuff on this online store, but unfortunately, the quality of most of the products that are sold for only €1, isn't really amazing. But the more expensive products are nice to work with.

This review is about the nail-glosses I bought on eyeslipsface.nl. I bought eight nail-glosses. Every  nail-gloss bottle costed €1,-! I think that is extremely cheap for nail-gloss, I'm really happy about the price! Unfortunately, the nail-glosses chip very quickly. The nail-gloss looked pretty for 1-2 days, after these days, the nail-gloss started to peal off. But I think, when using a good topcoat, the nail-gloss will last longer. Please scroll down, for a review about the colors.

Update: I've used the nailgloss with a topcoat, and it isn't chipping at all. I painted my nails three days ago, and they still look amazing! ~~~~~~~

Een paar weken geleden was ik op feest bij mijn nichtje. Terwijl ik daar was vertelde mijn nichtje mij over een geweldige website, www.eyeslipsface.nl. Op deze website, eyeslipsface.nl, beter bekend als e.l.f., verkopen ze een ruim assortiment aan beautyproducten. Ik heb afgelopen week ontzettend veel spullen gekocht op deze website. Helaas zijn de meeste producten die ze voor een euro aanbieden, niet van geweldige kwaliteit. Al denk ik dat je niet te veel mag klagen. De prodcuten kosten immers maar een euro! De wat duurdere producten vind ik wel weer erg fijn om mee te werken. 

Deze review gaat echter niet over alle producten op de webshop, maar alleen over de nagellakjes van dit merk. Ik heb acht nagellakjes gekocht, deze zullen allemaal aan bod komen tijdens de review! Elk nagellakflesje kostte maar één euro! Ik ben dus erg blij met de prijs van de nagellakjes! Jammer genoeg begint de nagellak al vrij snel te chippen. Na 1 tot 2 dagen was de nagellak al op verschillende plekken van mijn nagels af. Ik denk echter wel dat dit probleem met een topcoat erg snel verholpen is.

Update: een goede topcoat gebruiken werkt echt! Ik heb afgelopen donderdag mijn nagels gelakt, en de nagellak zit er nog steeds super mooi op! Nog nergens gechipt! 

~~~~~~~

THE NAIL-GLOSSES:

Color 1 / Kleur 1
Mint cream
I really love this color, the nail-gloss only needs one or two layers. 
Ik ben echt fan van deze kleur! Het lakje heeft maar één of twee lagen nodig om goed te dekken!

Color 2 / Kleur 2
Purple Pleaser
I also like this color a lot, I think it's a great shade for the fall. This color also needs just 2 layers!
Ook deze kleur vind ik erg leuk, ik vind het een leuk kleurtje voor het najaar. Ook dit kleurtje dekt in twee lagen!

Color 3 / Kleur 3
Passion Pink
I love this color, the color is called 'passion pink', but I think it's more orange than pink. 
Ik houd van deze kleur, de kleur heet passion pink, echter vind ik de kleur meer naar oranje neigen dan naar roze.

Color 4 / Kleur 4
Metal Madness
I think this is a great color. It's silver/black with a light shimmer. Very pretty! This color only needs one layer to cover my nail. 
Ik vind dit echt een geweldige kleur. De kleur is zilver/zwart met een lichte shimmer. Erg leuk! Dit kleurtje heeft maar één laagje nodig om goed te dekken!

Color 5 / Kleur 5
Date Night
I like this color, but it is definitely not my favorite. But maybe that's just because I'm actually not really into red nail-glosses.
Ik vind dit kleurtje leuk, maar dit is zeker niet mijn favoriet. Dit kan ook komen doordat ik eigenlijk gewoon niet zo van rode nagellak houd. 

Color 6 / Kleur 6
Mod Mauve
This is one of my favorites. I really love that the color is slightly nude, with bits of purple in it. This one needed about three layers to cover completely.
Dit is één van mijn favorite kleurtjes. Ik vind het erg mooi dat het een nude kleur is, die toch een beetje neigt naar paars. Dit kleurtje had zo'n 3 laagjes nodig om mooi te dekken.

Color 7 / Kleur 7
Golden Goddess
My nail is a bit short on this finger, unfortunately a have the annoying habit of biting my nails. Got to stop it.
Mijn nagel is een beetje kort op deze vinger. Ik heb helaas de irritante gewoonte om nagel te bijten. Tijd om dit af te leren.
I'm not really fond of this colour. It needed lots of layers to cover my nail with the golden glitters. But I haven't tried to put this color on another color. Maybe it will look prettier then. 
Ik ben niet zo'n fan van deze kleur. Ik had erg veel laagjes nodig om mijn nagel volledig te bedekken met gouden glitters. Ik heb de nagellak nog niet geprobeerd over een andere kleur heen. Misschien dat ik dat leuker vind dan het nagellakje los gebruiken.

Color 8 / Kleur 8
Royal Purple
 I think this color looks ok, but again, this isn't one of my favorites. 
Ik vind deze kleur wel ok, maar ook deze nagellak behoort niet tot mijn favorite kleurtjes.

~~~~~~~~

Which color did you like best? Would you buy nail-gloss on www.eyeslipsface.nl?
Welke kleur vind jij het leukst? Zou jij zelf nagellakjes kopen op eyeslipsface.nl? 
4 opmerkingen:

  1. Heel leuk gedaan weer!!
    Alleen die gouden glitters zijn idd mooier over een andere kleur lak! Dat doe ik er ook mee iig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie kleurtjes allemaal, vooral de goude! :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn