17.12.11

My favorite vlogger: Jenna Marbles


I'm a huge fan of watching funny YouTube video's online. I follow several users, one of my favorite YouTube users, is the vlogger Jenna Marbles. I've subscribed to her channel, because I really love most of her video's. And I think her dogs are really cute. I guess most of you know some of her video's. If you don't know Jenna Marbles, watch and enjoy!

~~~~~~~~

Ik ben echt fan van leuke en grappige YouTube filmpjes. Ik volg verschillende mensen op YouTube, maar een van mijn favoriete YouTube gebruikers is de vlogger Jenna Marbles. Ze plaatst iedere woensdag een nieuw filmpje op haar vlog, en ik volg ze allemaal. Verder vind ik haar honden gewoon erg schattig. Ik denk dat de meeste van jullie Jenna Marbles wel kennen, vooral van het eerste filmpje dat ik op mijn blog heb gepost. Ken je Jenna Marbles nog niet? Watch and enjoy!

This is an old one, but it's definitely my favorite: 

And if the face doesn't work, try this:

What girls do in the car:

And what boys do in the car:

I like this one, it's actually a bit true

The orange song

Yeah, that's it. Do you like watching vlogs? Who's your favorite vlogger? 3 opmerkingen:

  1. Ik kijk ook regelmatig verschillende vlogs! Ze zijn leuk, deze is trouwens ook erg leuk. ik kende haar nog niet. Leuke blog heb je btw, ik volg je! :) xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn