3.12.11

GESLOTEN Maak extra kans om te winnen!DEEL MIJN BLOG VIA FACEBOOK, TWITTER, HYVES OF LINKED IN, EN MAAK EXTRA KANS OM TE WINNEN!
Wil je extra kans maken op het winnen van één van de prijzen? Promoot mijn blog dan via jouw Facebook, Twitter of Hyves! Maak hier een printscreen van en mail deze printscreen naar justbehappyandsmile@live.nl. Jouw naam zal na het delen van mijn blog extra in de doos gestopt worden! Je maakt dan dus 2x zo veel kans om te winnen!


5 opmerkingen:

 1. Ah, hoe moet ik meedoen? Gewoon zeggen dat ik meedoe haha? x
  justtouchthestars.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Anne, meedoen is heel simpel. Hier rechts in het menu kan je klikken op: Neem deel aan deze site. Of je klikt boven in de balk op volgen. Zodra je mijn blog volgt maak je kans op één van deze prijzen! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw superleuk!
  ik volg je met GFC.
  ik heb de foto op facebook gezet en ook op twitter
  facebook;
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=321218704555442&set=a.321217777888868.86735.100000019447306&type=1&theater
  twitter: http://twitter.com/#!/xxxcharr/status/144040952049303552

  hopelijk win ik:)
  ik email je ook nog
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wooow
  echt super leuk ik
  heb het op twitter gedaan
  dit is mijn eerste winactie echt super gaaf

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Melanie! Leuk dat je mijn blog volgt! Heb je toevallig ook een printscreen of een linkje naar je Twitter acount? Zodat ik kan zien dat er ook daadwerkelijk iets geplaatst is? Je kan dit mailen naar: justbehappyandsmile@live.nl Of de link plakken in een reactie op dit artikel! Bedankt!

  Liefs Carlijn

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn