28.12.11

Katy Perry Candyland dress; making of coming soon!

A few posts earlier, I told you I was going to make a Katy Perry outfit voor Carnaval this year.(click for the article about Carnaval). I've ordered several materials on eBay, and today I bought some fabrics! (click 'read more' to see pictures of al the materials and fabrics) The next few days, I'm going to start designing the dress Katy Perry is wearing in the video California Gurls.

Next Wednesday, I'll post a making of article!  Don't miss it!

~~~~~~~~~~~

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld over een Katy Perry Outfit die ik ga maken voor carnaval! Ik heb verschillende materialen gekocht via eBay, daarnaast heb ik vandaag nog stoffen gekocht voor het rokje! Scroll naar beneden om alles te zien dat ik heb gekocht voor het maken van deze outfit. De komende dagen zal ik druk bezig zijn met het maken van het jurkje dat Katry Perry draagt in haar videoclip California Gurls. 

A corset and 4 colors of fabric.
Een korset en vier kleuren stof.
Some fake candy to put on the corset.
Nep snoepgoed om aan het korset vast te maken.


Some diamonds and candy beads.
Wat diamantjes en snoepkraaltjes
A blue wig; I know, the wig doesn't exactly match with the costume, but I liked the blue one better than the purple one.. 
Een blauwe pruik; ik weet het, een blauwe pruik past eigenlijk niet bij het pakje, maar ik vond de blauwe pruik leuker dan de paarse.2 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn