10.12.11

GESLOTEN Follow me on bloglovin'!

I heard loads of rumors that GFC is going to end. And because I really don't want to lose all my followers, I would like to ask you to start following me on Bloglovin'! Thanks a lot :)


Follow my blog with Bloglovin

Ik heb veel geruchten gehoord dat GoogleFriendConnect er mee gaat stoppen. Natuurlijk wil ik al mijn trouwe volgers niet kwijt, daarom wil ik jullie heel graag vragen om mij ook te volgen via Bloglovin'!

Extra: volg mij op bloglovin' en maak direct extra kans op de prijzen van mijn winactie!1 opmerking:

  1. Ik volg je nu ook op bloglovin (en deed al mee met de winactie!)

    X Leila in Wonderland

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn