21.12.11

GESLOTEN And the winner is...

De winactie is afgelopen! Ik ben hartstikke blij dat er zo veel mensen hebben meegedaan aan deze winactie! Nieuwsgierig of je een prijs hebt gewonnen? Kijk dan nu onderstaand filmpje!Ik heb zelf alle winnaars al geinformeerd over het winnen van de prijzen! Dus bij deze nogmaals: gefeliciteerd allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd allemaal! :)

  x Linda
  www.lindamarkus.com
  www.lindamarkus.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat ik gewonnen heb! Alleen heb nog geen mail van je onvangen....
  leuke video!x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Charlotte, dat is vervelend om te horen! Ik heb bij mijn volgers op je naam geklikt, en dan via die weg een bericht naar je gestuurt. Zou je anders je e-mailadres achter kunnen laten? Dan neem ik via die weg even contact met je op. Als je niet wil dat iedereen je e-mail leest, kan je ook even een mailtje sturen naar: justbehappyandsmile@live.nl

  Liefs Carlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd iedereen! Wat een leuk filmpje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke blog heb je! Jammer dat ik net te laat ben voor je give away, maar ik ga je zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn