28.11.11

GESLOTEN WIN WIN WIN!!

First, to all the non-dutch-speaking followers, unfortunately, this contest is only for available for people who live in Holland or Belgium.

Op maandag 19 december betaat mijn blog een half jaar! Om dit te vieren geef ik drie fantastische prijzen weg! Wil je kans make op één van deze prijzen? Dat is heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is mijn blog volgen. Uit al mijn volgers wordt willekeurig een winnaar gekozen! Op maandag 19 december zal ik de winnaars van deze actie hier bekend maken, houd mijn blog dus goed in de gaten!Hoe worden de winnaars geselecteerd? Ik zal alle namen van mijn volgers op een papiertje schrijven en deze in een doosje doen. Hier haal ik omstebeurt één briefje uit, totdat ik voor alle drie de prijzen een winnaar heb getrokken!

Wil je extra kans maken op het winnen van één van de prijzen? Promoot mijn blog dan via jouw Facebook, Twitter of Hyves! Maak hier een printscreen van en mail deze printscreen naar justbehappyandsmile@live.nl. Jouw naam zal na het delen van mijn blog extra in de doos gestopt worden! Je maakt dan dus 2x zo veel kans om te winnen!

Meer informatie over de prijzen? Klik hier!

Nog vragen? Reageer op dit bericht of stuur een e-mailtje. Ik zal je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden!

12 opmerkingen:

 1. Wauw, wat leuk! En je blog vind ik ook gaaf, je schrijft leuke artikelen! Ik ga je zeker volgen! Liefs! (Op mijn blog is trouwens ook een winactie!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je reactie, heel lief! Leuk dat je me gaat volgen! Ik heb je ook gevolgd!

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hheey, ik las je vraag ''Maar hoe zet ik de Meerlezen button aan?''. Dat doe je met ''jump break invoegen'' als je een bericht schrijft.
  good luck

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Verora,

  Super! Bedankt, ik ga meteen mijn berichten aanpassen!

  Liefs Carlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog! Ik kom niet zoveel Engelse blogs tegen, dus vind het wel leuk dat jouw blog Engels is, haha. :)

  Ik heb je gevolgd. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk blog en leuke winactie! ik doe mee ga je dadeljk even volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee! :)
  Ik volg je, en ik vind je blog echt heel erg leuk! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor alle lieve reacties! En leuk dat jullie mee doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. superleuke blog!
  ik doe mee!
  ik volg je al een tijdje, ik vind je winactie superleuk!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heee!
  Wat een leuke winactie. :)
  Ik ben je vanaf vandaag aan het volgen via gfc en bloglovin.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik volgde je al en volg je nu ook op bloglovin :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn