22.11.11

Making a change on my blog!

This is not my real Wednesday article, I'll post my real article in a minute. But first, I would like to tell you that my blog will be going through a change from this post on. This blog is going to be a bilingual blog! The reason for this change is that I really want this blog to be available for everyone. My Dutch followers/readers of this blog, can chose for themselves if they want to read an English article, or a Dutch article. I hope this will keep all my readers satisfied.

I would love to know what you think of this idea, please leave a comment below!


~~~~~~~~~~~


Hi iedereen! Welkcm op mijn blog! Vanaf nu start ik met iets nieuws op mijn blog. Zoals je op dit moment kunt zien, schrijf ik dit artikel tweetalig. Namelijk in het Engels en in het Nederlands. Ik wil namelijk dat mijn blog bereikbaar is voor iedereen. Of je nu de Engelse taal wel of niet goed beheerst, of je Nederlands gewoon fijner lezen vindt. Vanaf nu maak je deze keuze zelf op mijn blog! Zoals ik in het Engelstalige stukje ook aangeef, is dit niet mijn woensdagartikel. Ik heb namelijk aan al mijn lezers beloofd, dat ik gegarandeerd iedere woensdag een nieuw artikel op mijn blog plaats! Het ├ęchte woensdagartikel volgt dus nog later op de avond! Veel plezier op mijn blog!

Ik ben erg benieuwd wat jullie vinden van het schrijven van tweetalige artikelen. Vinden jullie het fijn dat mijn artikelen voortaan ook in het Nederlands beschikbaar zijn? Ik hoor het graag van jullie! Laat dan eventjes een reactie achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn