24.8.11

#SHOPLOG: Addicted to eBay


I have to make a confession. I recently found out that I'm addicted to eBay. In the last 2 months I bought over 20 products on eBay. Curious? This is everything I bought on eBay lately:
'
This last one is actually a joke. I always lose my phone. So my friends told me to buy an alarm. If my phone is to far away from me, an alarm will go off.

That's all for today,

byebye!

2 opmerkingen:

 1. hoii! leuke aankopen zeg (:
  heb je een linkje van die bruine tas/koffer?
  x.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee!

  Ik zie nu je berichtje pas, wat stom! Ik heb wel een link van de verkoper van die bruine, alleen het was toen wel een aanbieding waar ik op moest bieden. Dus ik weet niet of hij nog steeds te koop is!

  http://myworld.ebay.com/shoebuys/
  Dat is in ieder geval de verkoper. Je zou ook kunnen zoeken op London Oxford bag 20" Daar heb ik mijne ook op gevonden. Was er ongeveer €50 voor kwijt!

  Groetjes Carlijn

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn